Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S olympioničkou Kateřinou Neumannovou jsme si povídali o její dceři Lucii. Z té se stala úspěšná atletka a má za sebou i první zklamání v lásce. Vztah s modelem Oliverem Průchou jí nedopadl, navíc se pak modrooký blonďák zviditelňoval v reality show Love Island.

„Na Love Island jsem se nedívala, a nedívala bych se, ani kdyby tam Oliver nebyl. V zásadě je mi to jedno. A že by tam šla Lucka? Jednak o tom ani neuvažovala, ani nedostala nabídku, a stejně by tam nešla,“ myslí si Kateřina.

Z toho, jak si její dcera vede, je Neumannová nadšená. „Jsem ráda, že je to holka, která sportuje a studuje. Až na naprosté výjimky mi dělá radost. Do sportu jsem ji nikdy nenutila, měla ho odmalička kolem sebe v rodině. Hledala se přes tenis a našla se v atletice,“ svěřila.

Sama je také spokojená. „Mám asi pět prací, v Praze, na Šumavě mám penzion, v létě organizuji na Lipně sportovní festival. Aktivit mám tolik, že jsem poměrně vytížená. Uvažuji o tom, že budu něco muset omezit a udělat si víc volného času. Třeba na cestování. Můj sen je jít nějaký trek v Himalájích, ale to obnáší minimálně tři týdny, což je pro mě nyní nerealizovatelné,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám