Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejenže je rodina Beckhamových soudržná a všichni si neustále vzájemně na sociálních sítích dokazují lásku, ale umí si ze sebe ještě pořád udělat i srandu.

Cruz Beckham (15), nejmladší syn slavného páru Victorie a Davida, si na svůj instagramový profil přidal snímek s Victorií, kde se jeho maminka usmívá od ucha k uchu. Popisek přidal opravdu trefný: „Jak vidíte, moje máma se umí smát.“

Na fotce ovšem zuby bývalé Spice Girl tak svítí, že se to neobešlo bez vtípku Davida Beckhama, který pobavil fanoušky svým komentářem: „Jak moc bílé jsou máminy zuby? To je Ross z Přátel.“

David odkazoval na jeden díl kultovního seriálu Přátelé, kde si Ross nechal gen na bělení na zubech déle a měl nepřirozeně zářivé zuby. Nutno přiznat, že na snímku, který byl evidentně před časem pořízen v přítmí nějakého wellness centra, když jsou Victoria i Cruz v županu, to vypadá, že posh spice to přehnala nejen s bělením, ale i s opálením.

Reklama

Další články

Načítám