Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Daniel Krejčík (29) a politik Matěj Stropnický tvořili na první pohled dokonalý pár. Pořídili si zámek v Osečanech, který společnými silami rekonstruovali, a vypadalo to, že mají život skoro jako v pohádce.

Nyní prý ale po 6,5 letech zazvonil zvonec a v jejich vztahu nastal konec. A co víc. Za rozpad vztahu prý může nevěra Matěje Stropnického se ženou, píše Blesk.

„Bylo to s ženou a Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ citoval web svůj zdroj s tím, že Danielovi se sesypal svět.

Pořízení zámku v Osečanech byl ostatně jeho nápad. Na zvelebení zámku také společně pracovali. „Letos přes zimu snad už bude dokončená další místnost, kde bude kuchyně, abychom nemuseli chodit o dvě patra níž, kde je zase průvan. Ale rekonstrukce je běh na dlouhou trať, těch místností je ještě čtyřiadvacet,“ říkal Super.cz Stropnický minulou zimu.

S Danielem si také vyzkoušeli, jaké to je vychovávat děti. Před lety se totiž zúčastnili reality show Výměna manželek a Daniel se zvládl postarat až o šest dětí.

„U nás jsou zákony nastavené tak, že i kdyby se člověk rozkrájel, tak musí něco obejít. My bychom byli rádi, kdyby to bylo možné normálně a naprosto legálně, samozřejmě po nejrůznějším prověření, jestli nejsme pedofilové a o nějaké dítě se dokážeme postarat. I podle toho, jak Dan zvládl tu Výměnu, si myslím, že bychom byli asi dobří rodiče. Ale prostě to zatím nejde, protože to nahoře pořád nedokážou schválit,“ mluvil o peripetiích s pořízením potomka Stropnický.

Reklama

Další články

Načítám