Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista poslední řady Love Islandu Adam Sedro bude českou republiku reprezentovat na světové soutěži mužské krásy Mister Supranational. Vybrala si ho Taťána Makarenko a společně s jejími finalistkami Miss se momentálně Adam nachází v Egyptě, kde se na soutěž připravuje.

„Točím tady content na Mister Supranational. Sbírám zkušenosti, fotíme, natáčíme,“ řekl Super.cz Adam, který doufá, že ve světové konkurenci uspěje.

„Zatím načerpávám informace, sleduji minulé ročníky. Zjišťuji, co je nejdůležitější, co je potřebné. Hlavně musím vypadat dobře, postava musí být tip top, to je jasné. Musí to být kompletní balíček i s charakterem, charismatem samozřejmě,“ upřesnil.

Adam je od konce ledna single. Po krátkém vztahu se rozešli s Venis Dao, se kterou se dali dohromady v Love Islandu. „Jsem nyní single, novou lásku nemám. Nehledám novou partnerku,“ dodal Sedro.

Reklama

Další články

Načítám