Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco fotek v bikinách, spodním prádle či v průsvitných modelech známých dam je více než dost, podobného materiálu u jejich mužských protějšků je výrazně méně. Podívejte se s námi na pár úlovků, které by mohly potěšit i vás, milé čtenářky…

Ať už na dovolené, ve videoklipu, na sociálních sítích, či v reklamních kampaních, i slavní pánové v roce 2023 shodili svršky a předvedli, co ukrývají pod košilí.

Z herců si jistě zaslouží své místo ve fotogalerii hvězda tureckých telenovel Can Yaman (34) či o téměř generaci starší Mark Wahlberg (52), ale také čtyřiačtyřicetiletý Velšan z Hněvu Titánů Luke Evans, který se hned zkraje roku objevil na pláži v Miami s přítelem Franem Tomasem.

Na stejném místě se pochlubil vysportovanou muskulaturou také známý fotbalista Zlatan Ibrhahimovič nebo jeden z nejslavnějších dýdžejů světa David Guetta (56), jenž nepřestává ve svém věku udivovat pekáčem buchet. Stejně na tom je i zpěvák Lenny Kravitz (59), který dal na odiv vyrýsované tělo ve videoklipu k písni TK421.

Na Ibize jste pak v červenci mohli potkat zpěváka Shawna Mendese nebo modela Jordana Barretta, jenž letos výrazně zredukoval svou váhu. V srpnu na ostrově, co nikdy nespí, vystupoval se zpěvačkou Ritou Orou ještě DJ Joe Corry.

Selfíčko si střihl pohledný bodyguard zpěvačky Beyoncé a kulturista James Plaza, jenž v srpnu zaujal fanynky během jejího koncertního turné. Miliony svých sledujících pak potěšil pohledem na své tělo ve sprše americký influencer, youtuber a profesionální wrestler Logan Paul.

V kampaních na spodní prádlo se letos blýskli například herci Michael B. Jordan nebo Brandon Flynn ze seriálu Proč? 13× proto.

Související témata:
Bilance

Reklama

Další články

Načítám