Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sice Beyoncé (42), kdo na každý svůj koncert přitáhne tisíce fanoušků, ale aktuálně se do středu pozornosti dostal zpěvaččin pohledný bodyguard, jehož jedna z fanynek zvěčnila na videu a sdílela na sociálních sítích. Záběry prošedivělého fešáka s potutelným úsměvem se rázem staly virálními...

V klipu je vidět bodyguard, jak se culí, když se dav pokouší zůstat chvíli potichu poté, co je o to požádala samotná Beyoncé. Mezi fanynkami se následně strhla doslova honba za zjištěním, kdo onen svalnatý chlapík na videu vlastně je...

Nakonec se ukázalo, že jde o sportovce a kulturistu jménem James Plaza. Ten se podle svého profilu na Instagramu velice intenzivně věnuje posilování a účastní se rovněž soutěží, z nichž si již odnesl i několik cen.

Momentálně je ale zřejmě James hrdý na to, že je ochrankou na turné samotné Beyoncé a od soutěžení si dal pauzu. „Když vidím příspěvky lidí, jak se připravují na soutěže, tak mě to ubíjí, rád bych i letos soutěžil, ale většinu roku budu pracovně pryč,“ objasnil v dubnu ve svém příspěvku James důvody, proč letos soutěžní klání vynechá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám