Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ladislav Ondřej (32) je známý díky své roli Jakuba Mázla z Ordinace v růžové zahradě 2. Byly doby, kdy ho fanynky viděly šťastného po boku herečky Báry Jánové (34) ze Slunečné. Po jejich rozchodu před dvěma lety je ale zatím stále single.

Já teď pořád něco zkouším, třeba tuto komedii Stará láska nerezaví, takže nemám pořádně čas na to a vlastně ani aktivně nikoho teď nehledám. Já myslím, že takové věci chodí v okamžiku, kdy to člověk nejmíň čeká,“ odpověděl se smíchem Super.cz.

My si s ním právě povídali na premiéře zmíněné komedie ve Strašnickém divadle v Praze, které nazkoušelo Divadlo Adverte. Při této příležitost jsme pomysleli na naše čtenářky a herce se zeptali, jaký typ žen se mu líbí. „Čím je člověk starší, tak zjišťuje, hlavně aby s ní byla řeč. Taková ta klišé, že by měla být blond nebo brunetka, to je mi jedno,“ mrkl na nás.

Potenciální nápadnice mají ale smůlu v jedné věci, moc si svého oblíbence neprohlédnou na sociální síti. Těm se totiž herec skoro téměř nevěnuje a dá tak dva příspěvky za rok. „Já dávám spíš stories a příspěvky ne. Já to moc neumím a nejsem žádný influencer. Vím, že se dájí koupit i nějací sledující, ale to já nedělám. Ty lidi, co tam mám, tak se můžou podívat na moje příběhy,“ dodal se smíchem Ladislav Ondřej.

Reklama

Další články

Načítám