Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ladislav Ondřej alias Jakub Mázl z Ordinace v růžové zahradě 2 se více než před rokem rozešel se svou kolegyní, herečkou Bárou Jánovou známou ze seriálu Slunečná. Od té doby je single.

Ano, stále single. Práce je moje žena teď,“ přiznal se smíchem Ladislav pro Super.cz. O přízeň fanynek ale nemá nouzi. Neustále mu píšou na sociálních sítích. „Já na to ale nemám čas. Člověk je furt v jednom kole, takže nějak si toho ani nevšímám. Ale zas když někdo už napíše, tak se snažím odpovídat,“ doplnil k tomuto tématu herec.

My si s ním povídali ve Strašnickém divadle, kde zkouší komedii s názvem „Co na srdci“, jejíž premiéra proběhne v sobotu 18. listopadu. „Ta první půlka je dost vtipná a ta druhá půlka se tak zvrhne do takového sociálního dramatu a probírají se tam aktuální témata,“ nastínil herec.

Když nám ale Láďa přiznal, že je v jednom kole, zajímalo nás, jak chodí připraven na zkoušky. Tak jsme se zeptali režiséra hry Josefa Herverta. „To by si nedovolil, a když se něco nepodaří, tak to je odrazem toho, co ten den on i ostatní herci prožili, a snažíme se i tyhle trapasy obsáhnout do té hry.“

Reklama

Další články

Načítám