Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prestižní americký magazín Hollywood Reporter přišel s pikantními seznamy osobností mapujícími jejich úspěchy a neúspěchy za rok 2023. Na jedné straně se ocitli ti, kteří jsou považováni za největší „vítěze“, na druhé pak naopak největší „lůzři“ Hollywoodu.

Na seznamu poražených se letos objevilo jedenáct osobností, mezi nimiž byli i princ Harry s manželkou Meghan, a to kvůli několika jejich nechvalně proslulým projektům. Na piedestal jejich průšvihů přitom magazín, jenž bývá rovněž někdy označován za hollywoodskou „bibli“, staví jejich dokument Harry a Meghan na Netflixu. Dále pak zmiňují princovu „ufňukanou“ biografii Náhradník či Meghanin podcast Archetypes, který byl v červnu společností Spotify zrušen po pouhé jedné sezoně. Šéf oddělení podcastů Bill Simmons se navíc o manželích vyjádřil velmi nelichotivě, když je označil za podfukáře.

O páru se dále píše, že utekl před královskými povinnostmi, aby zpeněžil svůj status celebrit ve Spojených státech, což se mu prý nepodařilo. Harry s Meghan se tak ocitli například ve společnosti vizionáře Elona Muska, zkompromitovaného herce Ezry Millera či filmy od společnosti Marvel. Těm všem se podle magazínu letošní rok nevydařil.

Mezi vítězi se objevily mimo jiné zpěvačka Taylor Swift, představitelka filmové Barbie Margot Robbie, režisérka zmiňovaného filmu Greta Gerwig či herečka Fran Drescher známá převážně ze seriálu Chůva k pohledání.

Reklama

Další články

Načítám