Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno oznámily rozchod dva páry z reality show Love Island a těmi to zatím nekončí. Vztah se rozpadl také Lucii a Martinovi, kteří se seznámili ve druhé řadě.

„Jsou situace, na které člověk nebude nikdy připravený, a ne všechno nám v životě asi dává smysl, ne všechno se dá vysvětlit a život asi není vždy jako pohádka. Právě v tom bodě se nacházím právě teď, v bodě, kdy cítím obrovský smutek,“ uvedl Martin na sociálních sítích s tím, že na chvíle s Lucií, kterou nazval andělem nikdy nezapomene a bude za ně vděčný. „Proto ti chci z hloubky duše poděkovat za všechno, že jsi při mně vždy stála, viděla ve mně jen to dobré, a za to, co jsi mě naučila. Otevřela jsi mi oči a ukázala, co jsou hodnoty v životě. Beru si tvoje rady k srdci,“ podotkl slovenský jezdec rallye.

Několik slov se slzami v očích zveřejnila také Lucia, která se snaží s celou situací vyrovnat. „Strašně mě mrzí, že nám to nevyšlo tak, jak jsme si to všichni představovali. Jak jsem si to já představovala. Zároveň chci poděkovat všem, co tu s námi byli,“ dodala půvabná blondýnka se slovy, že i když může na sociálních sítích vypadat vše idylicky, tak nikdy nevíte, co se děje za zavřenými dveřmi.

Reklama

Další články

Načítám