Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by toho už nebylo dost. Agáta Hanychová (38) odletěla o víkendu do Paříže s manželem Miroslavem a dětmi Miou a Kryšpínem. Dceru Rozárku nechala v péči chůvy a babičky, což nevěděl Jaromír Soukup, kterého o vycestování do zahraničí neinformovala, stejně jako o tom, kdo se stará o jeho malou dceru.

„Tak holky, Róza mohla jet s námi k moři, ale díky jeho šestnácti hodinám v týdnu nemohla, ač měl nabízený styk kdykoliv předtím,“ napsala Agáta, jež nakonec odcestovala bez Rozárky do zmíněné Paříže. „Jsem kdykoli připraven se o svoji dceru postarat, pečovat o ni a stačilo říct slovo a Rozárka mohla trávit čas se svým otcem,“ řekl pro Super.cz Soukup, který by si v době Agátiny nepřítomnosti vzal dceru klidně do péče.

Jaromír Soukup (55) se ani po nějaké době nedozvěděl, kde jeho dcera je, což vygradovalo, když do domu Agáty vtrhla policie, jak zase informovala Veronika Žilková (62), která byla v tu dobu v divadle, a o Rózu se starala chůva. Naštvaná herečka si ve své zpovědi nejenže rýpla do Soukupa, ale do velmi ostrých rodinných sporů nepochopitelně zatáhla i ministra vnitra Víta Rakušana.

I když si měla Agáta užívat příjemné chvíle s rodinou ve Francii, tak si na sociálních sítích neodpustila další popíchnutí, které mohla směrovat právě k expartnerovi Jaromíru Soukupovi. „A to je, oč tu běží,“ napsala s vysmátými smajlíky k fotografii, na které ukázala mikinu s nápisem „Můj ex mě stále miluje“.

Reklama

Další články

Načítám