Hlavní obsah
Článek

Letošní festival v Cannes je ukončen, některé věci se ale určitě budou připomínat i další roky. Třeba hádka Kelly Rowland s členkou ochranky, a dokonce fyzická potyčka dalšího hosta s tou samou osobou.

Tentokrát šlo o dominikánskou herečku Massiel Taveras, která by se nejspíš nedostala na přední stránky magazínů ve světě, kdyby nedošlo k neshodám na červeném koberci. Umělkyně chtěla na schodech rozvinout své šaty s obří vlečkou s vyobrazením Ježíše, celou cestu se jí v tom ale členka ochranky snažila zabránit a nastavovala k ní paži takovým způsobem, že Massiel na vrcholu schodiště „vytekly nervy“ a do členky ochranky strčila.

Stalo se tak jen pár dní poté, co se do slovní potyčky se ženou z ochranky dostala americká herečka a skladatelka Kelly Rowland a obvinila ji z rasismu. I z dalších videí, která kolují po internetu, je ale patrné, že všichni členové ochranky měli za úkol popohánět hosty a nedovolit jim zastavovat na červeném koberci a mávat fanouškům. Jeden ze stálých zaměstnanců do médií prohlásil, že je to běžná praxe a takové chování je nutné k tomu, aby se na schodech nehromadili lidé.

Zatímco někteří lidé mají pocit, že by hosté festivalu měli potlačit své ego a chovat se podle protokolu, jiní se ptají, jestli by si ochranka dovolila takové chování i ke skutečně velkým hvězdám. Tak uvidíme, co přinese další ročník festivalu.

Další články

Načítám