Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scenárista seriálu ZOO se opět obul do své exmanželky Evy Decastelo (45). Do bývalé ženy si rýpnul na své sociální síti. Vadí mu, jak se prezentuje. Zajímavé ale je, že v dobách manželství mu to zřejmě nevadilo, protože veřejně nikdy nic nekomentoval.

Decastela naštvala diskuze pod jedním z článků, založených na fotkách ve spodním prádle, které Eva zveřejnila na Instagramu.

"Asi se budu opakovat a nejspíš zase někde napíšou, že se Evě mstím, ale to je blbost. Nejde vůbec o mě. Kdyby se k těm článkům s inteligentní diskuzí pod nima nedostaly naše děti, tak je mi to fuk," napsal Decastelo na svoji sociální síť.

"Uvítal bych, kdyby se teď nevířily staré vody novými podněty... Nakonec o tom jsem se Evu snažil přesvědčit. Zatím marně. Tak jen protestuju!" dodal Decastelo, podle kterého to odnáší hlavně jejich děti ve škole.

Co na to Eva? "Nechci se k tomu vyjadřovat. Mohu jen říct, že to byl vždy skvělý chlap, máme spolu dvě úžasné děti a prožili jsme spolu krásných třináct let manželství a to je vše, co bych k tomu řekla," řekla Super.cz Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám