Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První narozeniny oslavila dcera Agáty Hanychové (39)Jaromíra Soukupa (55) dvakrát. A tak to bude už asi pořád. Na to, že by se její rodiče domluvili na společné oslavě pro holčičku, se vzhledem k jejich vztahům nedá ani pomýšlet.

V její narozeninový den vyšla domluvená střídavá péče na tatínka. Ten se pochlubil vlastnoručně upečeným dortem i výzdobou s balonky. Slavilo se doma, jen v okruhu nejbližší rodiny. Kromě Rozárky má mediální magnát ještě dvě dospělé děti, syna Lukáše a dceru Natálii.

V rodinném kruhu a s nejbližšími kamarády se o den později oslavovalo také v Suchdole, kde žije Hanychová. Také modelka sama upekla dort zdobený ovocem a piškoty. Balonky s pohádkovými motivy, hlavně těmi ve tvaru koníčků, které má holčička nejraději, byla vyzdobená celá zahrada.

Mezi gratulanty byli Rozárčini sourozenci Kryšpín a Mia, babička Veronika Žilková i další členové rozvětvené rodiny. A pokud jde o hlavní dárek, Agáta se na sociálních sítích pochlubila dětskou kuchyňkou, kterou sestavoval její manžel Miroslav Dopita.

Reklama

Další články

Načítám