Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) trávila první víkend bez své dcery Rozárky, která je nyní se svým otcem Jaromírem Soukupem (55). Odloučení je pro maminku tří dětí náročné, i proto se jí víkendové dny snažil zpříjemnit její manžel Miroslav Dopita (39), který s Agátou vyrazil na výlet.

Střípky z jejich stráveného času Agáta sdílela na sociálních sítích, kde bylo znát, že byl program skutečně bohatý. Manželé si užili wellness, dopřáli si dobré jídlo, a dokonce si zahráli i golf.

„Když manžel ví, že nedokážeš spát v pokoji, kde má Rózka postýlku a není tam. Děkuji Mirku,“ uvedla Agáta k několika fotografiím, na kterých vyniká i její štíhlá postava v barevných plavkách.

S fanoušky pak sdílela i momentky z golfu, který Agátě na první dobrou úplně nešel. „Golf opravdu hrát neumím, ale třeba se za 10 let dostanu i na hřiště. A pro rejpaly: znám ootd (outfit dne), ale tohle byla momentka na hřišti, kde se nehrálo,“ podotkla Hanychová k několika snímkům.

Také nedělní slunečné počasí využila aktivně. Vydala se totiž na wake, kterému se věnuje každé léto, a na rozdíl od golfu jí tento sport jde.

Reklama

Další články

Načítám