Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé tváře si už nepořizují chalupu v horách anebo chatu na přehradě. Hojně zakupují nemovitosti v zahraničí. Mezi ně se zařadil i zpěvák Richard Krajčo (46) s rodinou. Jako svůj druhý domov si s manželkou vybrali Dubaj ve Spojených arabských emirátech.

"Vyhovuje mi to. Čas tam trávíme většinou od podzimu do jara, kdy v Česku moc hezky není. Naopak do České republiky se vracíme od jara do začátku podzimu, kdy je nádherně. Ale vybírali jsme nejen podle počasí. Máme rádi i tu kulturu tam a způsob života, který tam vedeme," vysvětlil Super.cz.

Společně s nimi létají do Dubaje i jejich děti. Zpěvák má syna Richarda a dceru Bereniku z manželství s bývalou modelkou Markétou Poulíčkovou, jeho žena Karin má dceru Jasmínu. "Protože chodí do mezinárodní školy, mohou kombinovat studium tady i tam. Do budoucna děti uvažují, že by studovaly i v Dubaji, ale asi až nějakou vysokou," míní Richard, s nímž jsme probrali v našem videu také to, kdo se mu v době jeho nepřítomnosti stará o statek v Krkonoších a početné zvířectvo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám