Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dakota Johnson (34) opět dokázala, že je pro průsvitné šaty jako stvořená. Jako jedna z mála je navíc umí vynést s grácií a elegancí sobě vlastní. Dcera hollywoodských hvězd Melanie Griffith a Dona Johnsona tentokrát sáhla po síťovaném modelu i během pobytu v New Yorku, kde aktuálně propaguje svou filmovou novinku Madame Web.

Čtyřiatřicetiletá Johnson v nové marvelovce ztvárňuje superhrdinku Cassandru Webb a společně s ní se v akční novince objeví ještě Sydney Sweeney, Emma Roberts, Celeste O’Connor či Tahar Rahim.

Dakota má nyní napilno, jelikož kvůli filmu objíždí světová velkoměsta. Zatímco koncem ledna propagovala snímek v Londýně, začátkem týdne se účastnila karnevalového plesu Vogue v Rio de Janeiru a od úterka již oslňuje v New Yorku, kde mimo jiné zavítala do televizního pořadu Today Show.

Johnson zároveň rozhodně patří k celebritám, které se zhlédly v průsvitných materiálech, jež jsou v kurzu již několikátou sezonu. Dakota je ovšem důkazem, že je lze vynést v mnoha rozličných variantách a přitom všechny v jejím podání působí dokonale. Jejím křivkám vyloženě lichotí a lacinost přitom Dakota s klidem přenechává jiným…

Reklama

Další články

Načítám