Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již třetí den je Česko zahalené ve smutnu kvůli smrti legendární herečky Jany Šulcové (†76). Na velkou dámu českého herectví samozřejmě vzpomíná nejen široká veřejnost, ale i její kolegové. Nyní se o krásnou vzpomínku podělila bývalá první dáma Dagmar Havlová (71).

„Pracovně jsme se moc nevídaly, pouze na festivalech, kam jsme každá jezdívaly se svým filmem. O to víc jsme si povídaly a svěřovaly. Mám někde v archívu fotografie, ale nenašla jsem čas se tou horou fotografií, dokumentů a dopisů prokousat tak rychle. Každý odchod kolegyně nebo kolegy mě velmi zasáhne emočně. Není tomu ani jinak u jedné z nejkrásnějších českých hereček, Jany Šulcové. Přeji pokoj Tvé rozervané duši a upřímnou soustrast dcerám a rodině,“ napsala krásný vzkaz paní Havlová.

Co se týče Dagmar Havlové, tato dáma nedávno překvapila širokou veřejnost tím, že oznámila ukončení kariéry, hned jak dotočí film, na kterém momentálně pracuje. „Už bych chtěla trošku žít. Je to jeden z posledních filmů, který natáčím. Třeba mě něco uchvátí, ale takový film ještě nepřišel," dodala během letošního karlovarského festivalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám