Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Vojtek (52) se v prosinci stal už čtyřnásobným tatínkem, jeho manželka Petra (36) mu přivedla na svět syna, který dostal krásné jméno Vincent.

S Petrou mají ještě tříletého klučinu Nathaniela, z předchozího manželství má Roman taktéž syna Benedikta (8) a dceru Editu (13). Manželé Vojtkovi se nyní pochlubili krásnými snímky z doby, kdy byl malý Vincent teprve týden starý.

„Cokoliv bych napsal, bylo by málo, bezpodmínečná láska,“ okomentoval na sociální síti krásnou fotku s miminkem oblíbený hudebník a herec. Rozněžnila se i Petra.

„Náš malinký, křehký uzlíček lásky, který má už teď tolik síly. Přeji ti zdraví, lásku a štěstí světa. Nejlepší maminku, nejlepšího tatínka a nejúžasnějšího brášku už máš… A v úterý máš první měsíc,“ připomněla Vojtková.

Další potomek už prý ale není v plánu. „Končíme. Ale to jsme si řekli i tady před tím chlapečkem. Asi jo, pět dětí už by na mě bylo moc, ale znáte to, vykládejte pánu bohu své plány,“ říkal Super.cz nedávno Vojtek.

Ten přiznal, že jsou začátky s miminkem náročné. „Nebudu říkat, že ne. Jde o to u chlapa potlačit ego, jeho potřeby i chápání a vše přizpůsobit té ženě, protože s ní se dějí věci, na které bychom my chlapi umírali. Podívejte se, co s námi dělá rýmička. Kdybychom prožívali šestinedělí, tak už tady jako lidstvo nejsme,“ má jasno.

Reklama

Další články

Načítám