Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera bývalé Miss a zpěvačky Jitky Boho (32) Rosálie maminku pravidelně doprovází na finále modelingové soutěže pro mladá děvčata Dívka roku. Že by šla v jejích šlépějích, Jitka vylučuje. "Na přehlídku bych ji asi nedostala, ale líbí se jí ta zkušenost," vysvětlovala Super.cz.

"Občas ji beru i do divadla, je spíš takový tichý pozorovatel. Ale myslím, že by se moc zapojovat nechtěla. Máme za sebou i pár společných focení. Je to náročnější, ale docela si to užívá. Musí si ale sama říct, v čem bude fotit. Nesmí být do ničeho nucená. Krajkové šatičky by na sebe neoblékla," vyprávěla.

V maminčiných stopách zřejmě Rosálka nepůjde, ani co se zpěvu týče. "Moc nezpívá, spíš dělá beatbox. Řekla bych, že je nadaná rytmicky, což má spíš po svém tatínkovi. Tak se asi bude soustředit spíš na bicí nebo hru na kytaru, ale od září bude chodit na violoncello. Přála si to, tak jsem na ni zvědavá," míní Jitka.

Od toho tématu jsme pokračovali k tomu, jak se vlastně Rosálka se svým biologickým otcem a bývalým manželem Jitky, bubeníkem Lukášem Boho, vídá. "Docela často. O prázdninách, v červenci i v srpnu, s ním byla pokaždé čtrnáct dní. Jinak to jsou dva až tři víkendy včetně pátku za měsíc," prozradila, že jako rodiče s exmanželem fungují bez problémů. "Kvůli dětem musí člověk zatnout zuby, ale musím říct, že se teď dokážeme domluvit. Čas vždycky pomůže," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám