Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy, vítězka Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (26) přiznala, že udržet si váhu modelky pro ni není jednoduché. Čtyři roky po vítězství nemá ideální křivky pro modeling, kterému se stále věnuje.

„Je pravda, že nejsem tak hubená, jak jsem bývala. Je pro mě těžké to udržet, už mi to tolik nejde. Makám pořád, kdybych necvičila, tak bych měla stopadesát kilo. Rok od roku je to těžší,“ řekla Super.cz Karolína, která před pár dny oslavila 26. narozeniny.

„Bojuju s tím, lítám nahoru a dolů. To samozřejmě pro mě není nejlepší. Už mě to trošku stresuje. Od finále Miss jsem myslím přibrala dva tři centimetry přes boky. Není to hodně, ale v modelingu už to dobré není. Musím častěji chodit na přeměřování, konkurence je přísná,“ upřesnila Kopíncová na soustředění nových finalistek Miss v Egyptě.

Karolína se tentokrát ujala role produkční. „To, že jsem mohla vyrazit sem, to jsem moc ráda. Že můžu nakouknout do zákulisí soutěže,“ dodala Kopíncová, která si vedla skvěle a koordinovat celé soustředění zvládla fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám