Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo toho, aby s manželem doletěla do Spojených států, jak bylo původně v plánu, obrážela bývalá Miss Czech Republic Karolína Surý Kopíncová (26) jako modelka jednu módní přehlídku za druhou. Americký sen ale ještě nevzdala.

„Pořád čekáme na ambasádu, na vyřízení mají spoustu měsíců, a doufáme, že v lednu se to už otočí. Ale nějak jsme se s tím smířili a řekli si, že ten zimní čas využijeme a strávíme svátky s rodinou. Plány se mění, ne všechno vychází tak, jak bychom si přáli,“ krčila rameny Karolína.

Její manžel má v New Yorku firmu, prozatím tam jen létá na otočku. „Pro mě je lepší zůstat tady, kde mám práci. A pořád čekám i na pracovní povolení,“ svěřila se Karolína, která by ve „velkém jablku“ chtěla zkusit pracovat v modelingu. „Otázka je, jestli by to klaplo, protože jsou tam hodně striktní na míry, které teď rozhodně nesplňuju. Od té doby, co jsem zase v Česku, mám pocit, že jenom jím a piju, a málo cvičím, tak to musím zase střepat dolů,“ přiznala, že ani Vánoce jí v hubnutí nepomohou.

Karolína je ovšem smířená s tím, že kdyby v New Yorku modeling nevyšel, klidně by dělala i něco jiného. „Říkala jsem si, že když bude nejhůř, mohla bych venčit a hlídat psy. To by mě bavilo,“ překvapila bývalá královna krásy a absolventka vysoké školy.

Reklama

Další články

Načítám