Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velká část filmového štábu snímku Gump, ať už první, anebo druhé části, skončila natáčení bohatší o člena rodiny v podobě pejska z útulku. I režisér F. A. Brabec svoji smečku rozšířil. Ondřej Brzobohatý (41), který je autorem hudby, je s manželkou Danielou Brzobohatou (45) výjimkou. Ale už měli namále.

„Těsně předtím, než jsme šli na červený koberec, jsme se sešli v hotelu, kde byl i jeden z hrdinů filmu, což byl malý Julius, který je ochrnutý na zadní nohy. Když jsem si ho chtěl pohladit, paní, která ho tam měla, se mě zeptala, jestli bych ho nechtěl. Bylo mi blbé říct, že ne, a ne kvůli tomu, že je hendikepovaný. Zkrátka pejska v domácnosti úplně nechceme,“ vysvětloval Ondřej.

Zásadně proti je podle všeho hlavně Daniela, která se vymlouvala na to, že v bytě, kde žijí, by pejsek neměl odpovídající podmínky. A hlavně chce hodně času, který mu není aktuálně ochotný ani jeden z nich dát. „Musí se chodit venčit ráno, možná i v poledne a pak večer, takže to dost nabourává denní rytmus. Narušilo by mi to můj rytmus vstávání v deset hodin dopoledne,“ práskla na sebe Daniela. „A nic nechce narušovat Danielin rytmus, věřte mi, že ne. Já měl za svůj život několik psů, a vlastně jsem rád, že žiju nějaké období bez něj. Bez psa je to fajn, ale nevylučujeme, že by se to mohlo někdy změnit,“ doplnil ji manžel.

Poté, co se rozhodla v práci zvolnit a dala výpověď z DVTV, se moderátorka prý ale jen neválí doma. Zajímalo nás, co tedy vlastně dělá. „To mě zajímá taky,“ smál se Ondřej. „Normálně moderuju. Mám poptávky, moderuju akce, konference. Úplně se nekopu nohama do zadku,“ ujistila Daniela, která ostatně moderovala také slavnostní premiéru filmu Gump – jsme dvojka, ke kterému napsal její manžel hudbu.

Reklama

Další články

Načítám