Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že mají Kanye West (46) a jeho žena Bianca Censori poněkud zvláštní módní vkus, už všichni dávno vědí. Co měl ovšem znamenat středeční outfit krátkovlasé blondýnky, zůstává záhadou. Bianca se totiž zastavila pro oběd do známého řetězce rychlého občerstvení pouze v tričku a punčochách, a navíc bez obuvi.

Dvojice se vydala do centra Los Angeles na rychlý oběd, přičemž se oba sladili kompletně do černé barvy. Rapper zvolil legíny a speciální silné ponožky, které v poslední době už několikrát použil místo bot. Zároveň si vylepšil muskulaturu tričkem s vycpávkami v ramenou a nápisem Polizei.

Jeho drahá polovička byla ve svém výběru ještě svéráznější. Místo legín si vystačila s černými punčochami, pod kterými zřejmě ani neměla kalhotky. Vzhledem k tomu, že je Bianca módní návrhářkou značky Yeezy jejího muže, popuštěné ‚očko‘ na koleni bylo zřejmě také součástí jejího neotřelého stylu.

Na novou kolekci jsme tak skutečně zvědaví. Ochutnávka v podobě modelu, sestávajícího z černého čtverce na jejích prsou, kousku látky na pozadí a ještě menšího čtverečku zakrývajícího intimní oblasti, který vytvořila další kreativní návrhářka značky Mowalola Ogunlesi a jejž na sobě předvedla právě Bianca, vyvolala rozhořčení a oblibu mezi širokou veřejností si tak jistě nenajde...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám