Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Ye, známější pod svým dřívějším jménem Kanye West (46), si v úterý zašel se svou ‚manželkou‘ Biancou Censori do restaurace The Lobster v Santa Monice. Pár přitom nevynechal jedinou příležitost, aby si neprojevil náklonnost... Romantickými gesty si krátili dlouhou chvíli i během čekání na jídlo před samotným podnikem.

Páreček tentokrát zvolil na své poměry umírněné modely, a tak rozhodně nebudil tolik pozornosti jako jindy. Nedávno se například společně vydali na bohoslužbu v tak šílených modelech, až fanoušci začali pochybovat o jejich psychickém zdraví. Především outfit Bianky, která je mimo jiné návrhářkou ve Westově firmě pro jeho značku Yeezy, vyvolat poprask a lidé jej přirovnávali ke špatně nasazenému kondomu.

Tentokrát se tak dvojice před zraky dvou poblíž sedících mužů pouze uchýlila k něžnostem. Kanyemu přitom v jeho romantickém počínání nevadila ani přítomnost fotografa. Když jej zbystřil, naopak ve svých projevech směrem k jeho milé pokračoval ještě intenzivněji. Jako by snad chtěl exmanželce Kim Kardashian naznačit, jak je momentálně maximálně šťastný a spokojený. Není totiž žádným tajemstvím, že rozchod s ní nemohl rozdýchat. Své rozhořčení pak řešil slovními útoky především prostřednictvím sociálních sítí.

Umělec je v posledních letech velmi kontroverzní osobností. Naposledy se ocitl pod palbou kritiky za svou ‚misogynní‘ oslavu šestačtyřicátých narozenin, kdy během večírku servíroval sushi na nahých ženských tělech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám