Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka Lucie Šlégrová (42) se stále může pyšnit tím, že je majitelka největšího poprsí mezi misskami. Muži, kteří po ní obdivně pokukují, mají ale smůlu. Je šťastně vdaná za legendárního hokejistu Jiřího Šlégra (52). Lucka má nyní diář naplněný k prasknutí.

„Nastoupila jsem do rádia, kde jsme opravdu denně od osmi do půl třetí. Školku pro děti teď nemám, takže je to složitější. Ale obrovsky děkuji mojí mamince a mému manželovi, protože bez nich bych si nemohla dovolit do práce nastoupit. U moře jsme byli ještě před velkými prázdninami,“ řekla Lucie Super.cz.

Ovšem jejího manžela by mohl znepokojit fakt, že díky nové práci je modelka každý den po boku své někdejší velké lásky. Do tohoto muže byla zamilovaná v průběhu dospívání.

Řeč je o Aleši Lehkém ze skupiny Lunetic. „Já jsem byla snad jediná, kdo miloval Aleše. Od září budeme společně vysílat, takže je to skvělé, že budu součástí jejich show. Je úžasné, jak nás život vždycky překvapí. Skončila jsem společně s mou platonickou láskou Alešem v jejich vysílacím čase, tak to mi udělalo obrovskou radost,“ červenala se Lucka jako puberťačka.

S trojnásobnou maminkou jsme si povídali během jejího výletu na výstavu Šmoulů v Brně. „Na Šmouly jsem koukala jako malá, strašně mě bavil taťka Šmoula. Měl úžasný dabing a vždy vše řešil s klidem a byl moudrý. Byl pro mě hrdinou a pak jsem měla ráda také Šmoulinku,“ dodala se smíchem modelka a rádiová zprávařka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám