Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a nově i rádiová zprávařka Lucie Šlégrová (42) stihla před ostrým pracovním startem vyrazit na rodinnou dovolenou. Cílem její cesty se stal Egypt, kde nebyla poprvé a ráda se na místo vrací.

„Byli jsme v Egyptě, máme tam oblíbené místo, kde mají pro děti úplně vše, je tam nádherné moře a korál, takže velký kluci tam zase šnorchlovali,“ prozradila Super.cz modelka, která se pochlubila provokativními snímky od moře, které nafotila také se svým manželem, bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem.

„Byl zrovna odliv, ale ta voda je tam nádherná,“ svěřila se Lucie, která letní prázdniny tráví s rodinou po Česku. „Jinak si užíváme Čechy u nás. Letní prázdniny se snažíme být tady, sjížděli jsme vodu, byli jsme na Šumavě, teď nás čeká výlet na Dolní Moravu, tam jsem nikdy nebyla a moc se těším,“ prozradila Lucie, která se letos po rodičovské dovolené s nejmladším synem Roníkem vrátila do pracovního kolotoče.

„Už jsem nastoupila do práce, jsem tady denně při zprávách, dovolila jsem si vzít ještě týden dovolené, ale další až na podzim, až se do toho více dostanu,“ prozradila Lucie Šlégrová, kterou nově mohou slyšet posluchači Hitrádia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám