Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (31) se v minulých dnech postaral o pořádné haló. Poté, co si dal na Instagram fotku s pohledným mladíkem, se kterým tráví dovolenou na Kanárských ostrovech, a k fotce připsal srdíčko, si mnoho lidí pokládalo otázku, zdali není gay.

Nevinná sranda ale ukázala i svou stinnou tvář. Oblíbený hudebník byl také zavalen urážkami. „Ok, tak teď konec srandy a na chvíli sonda do reality, jo? Co asi musí LGBT lidé snášet, když mi tohle přišlo během pár chvil?“ napsal Mirai a nasdílel některé urážlivé zprávy.

„Jasně! V dnešní společnosti můžeš být klidně sušička, když chceš, a mít svatbu se psem,“ napsal jeden z jeho sledujících a začalo přituhovat i s výhrůžkami. „Useknu ti toto tvého hnusného pt*ka.“ „B*zna, jo? Proč?“ „K*kote a p*čo.“

Talentovaný hudebník se ovšem nechtěl dotknou ani gay komunity, ani lidí, kteří nemají rádi LGBT komunitu. Pouze poukázal na to, že mít někoho rád, je něco přirozeného.

Reklama

Další články

Načítám