Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (31) aktuálně tráví dovolenou na Kanárských ostrovech. Během pobytu ve Španělsku ale způsobil obrovský poprask. Na Instagramu zveřejnil fotku s pohledným mladíkem a známé tváře i jeho fanoušci mu začali gratulovat k novému vztahu.

Zpěvák se nyní k celé záležitosti vyjádřil. „Klukovský fórek na Instáči. 2 dny tlaku bulváru a píše mi můj strejda, jestli nejsem gay. Táta mi píše, ať si na přílet dám duhovou čelenku,“ nechal se na sociální síti slyšet hudebník.

Zamilované fanynky si tak oddechly a pro některé fanoušky je to naopak zklamání. Mirai Navrátil je od srpna, kdy se rozešel s přítelkyní Míšou, single. Na dovolené je s kamarádem, jehož fotku doplnil srdíčky a vzkazem: „Mám tě moc rád. Vejlet ve dvou.“ Legrace ho zjevně velmi pobavila. „Já to miluju. Dneska mávnutím kouzelnýho proutku můžeš být vším. To je zas pěkný, ne? PS: kde že se to registruje?“ smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám