Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se za žádnou cenu nechce vzdát své současné záliby ve zveřejňování záběrů na své téměř nahé tělo. I když její poslední počin lidé strhali a volali po odborné pomoci pro zpěvačku, ta poslala jasný vzkaz. Svlékat se bude dál.

Alespoň jeden z jejích hitů si určitě vybaví každý. Od vzniku toho posledního už ale uplynulo hodně času a v poslední době mohou fanoušci Britney Spears vídat zpěvačku pouze na sociální síti. A jak se zdá, víc než cokoliv jiného ji zajímá vlastní tělo. Přestože její synové v minulosti uvedli jako důvod přerušeného kontaktu s mámou právě i její exhibicionismus, pro ni je to nejspíš jedna z mála životních kratochvílí. Před několika dny sdílela video, na kterém v posteli dělá obličeje a následně zabírá svá ňadra, která si zakrývá jen rukou. Lidé měli v komentářích pod článkem v magazínu Page Six pocit, že mentální věk zpěvačky dosahuje třinácti let.

Místo toho, aby se snažila jakkoliv obhájit, zlobila se, nebo na sociální síť přidala materiál z jiného soudku, zveřejnila opět video z postele a i tentokrát hlavní roli hrají její vnady, v tomto případě v růžovém spodním prádle. Zpěvačka se nakrucuje, točí se z různých úhlů a hraje si se svými kalhotkami.

A fanouškům vytřela zrak i popiskem. Nejdříve pěje ódy na podprsenku slavné značky, pak se sama vyjadřuje k pocitům o svém věku. „Čtyřicítka mi může vy*ouřit p*ro. Letos mi bylo 6. Stejně se většinou cítím na šest,“ napsala k příspěvku, u kterého jsou stejně jako u jiných vypnuté komentáře. Čtenáři Daily Mailu, kde bylo video zveřejněno, ale mají jasno.

„Kéž by s tím přestala. A vyhrožování, že si stáhne kalhotky, je tak trapné. Měla bys být zpěvačkou. Jdi a natoč píseň!“ píše například jeden. „Tohle skončí jen jediným způsobem, je to nevyhnutelné a přesně to, co se její otec snažil zastavit,“ naráží další na fakt, že Britney se takto chová od chvíle, kdy přestala být v područí svého otce. „Zdá se, že nepotřebuje nikoho, kdo by ji miloval,“ vyjadřuje svůj názor třetí. Tak uvidíme, jestli se Britney bude dál jen předvádět před sledujícími, nebo třeba v budoucnu i natočí nějakou píseň či po rozchodu s manželem najde novou lásku.

Reklama

Další články

Načítám