Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finka Sonja Kirstiina za svá prsa utratila přes 45 tisíc dolarů a má za to, že s velikostí N je ve své zemi rekordmankou. Fanoušci, kterých má napříč sociálními sítěmi přes 800 tisíc, ji znají také jako Mrs. Ornament, tělo má totiž pokryté několika tetováními.

„Vyrůstala jsem v devadesátých letech a velmi mě inspirovaly všechny ty glamour modelky, které jsem vídala na obálkách pánských časopisů. Wow, říkala jsem si. Chci vypadat stejně krásně jako ony! Tahle představa krásy už mi zůstala,“ začala Sonja své vyprávění.

První operaci podstoupila v 18 letech, před ní měla velikost košíčku B. Ani po prvním zákroku ale nebyla spokojená. „Prsa se mi stále nezdála dost velká,“ svěřila s tím, že od té doby podstoupila sedm různých kosmetických procedur, nejen v oblasti dekoltu. Za sebou má také odstranění povolené kůže na břiše a zpevnění povolených svalů na břiše po těhotenství nebo liposukci. „Aktuální velikost košíčku mám N,“ doplnila Finka a pochlubila se, že na svých prsou nosí hrnky s kávou.

K tomu však přidala i několik negativ, která jí tak velká prsa v běžném životě přinášejí. „Nemůžu pohodlně spát na břiše a je problém najít oblečení, které by mi sedělo bez dalších úprav.“

Celkově je ale velmi spokojená. „Jediné, čeho lituji, je, že jsem si tuto velikost nepořídila hned na začátku,“ uvedla.

K tomu, aby začala sdílet své fotky, Sonju ponoukl manžel Harris. V minulosti žena působila v průmyslu pro dospělé, pózování tak pro ni nebylo novinkou. Snímky, které zveřejňuje, pak nepořizuje nikdo jiný než právě její muž. „Odezva od fanoušků je úžasná. Nikdy bych si nemyslela, že se bude o mě a můj život zajímat tolik lidí,“ uvedla. S manželem vychovávají syna Lenniho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám