Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák John Legend (44) a jeho manželka Chrissy Teigen (38) si společně s jejich dětmi a několika nejbližšími členy rodiny dopřávají dovolenou v Mexiku. Celebritami oblíbené Cabo tentokrát vyměnili za letovisko Puerto Vallarta, kde se skupinka ubytovala v jednom z luxusních resortů.

Jak Chrissy, tak i John se o víkendu pochlubili několika záběry z dovolené, kterou modelka popsala jako splněný sen. Pohodové chvilky tam tráví převážně u hotelového bazénu či ve vířivce.

Chrissy, jež proslula kromě pózování na obálce plavkového Sports Illustrated i svou upřímností na sociálních sítích, zvolila klasické černé jednodílné plavky, v nichž vypadala senzačně. Asi jen málokdo by hádal, že je již čtyřnásobnou maminkou. S Johnem mají kromě nejstarší sedmileté dcery Luny ještě syna Milese (5), půlroční dcerku Esti a ještě malého chlapečka jménem Wren, jehož jim odnosila náhradní matka.

Modelka se přitom s humorem sobě vlastním stala jednou z průkopnic sdílení svých tělesných nedostatků, čímž chtěla dokázat, že její postava rozhodně není tak dokonalá, jak se může zdát - zvlášť poté, co se stala maminkou. Teigen, jež je zároveň dlouholetou propagátorkou kojení na veřejnosti, se i díky svému přístupu k fanouškům, s nimiž sdílí všechny své radosti i strasti, na Instagramu může pyšnit základnou čítající více než 42 milionů sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám