Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman kapely Coldplay Chris Martin (47) podle zahraničních médií požádal o ruku svou dlouholetou partnerku Dakotu Johnson (34). Zpěvák prý dostal k tomuto kroku i plné požehnání od své exmanželky Gwyneth Paltrow (51) a jejich dětí Apple (19) a Mosese (17).

„Nedávno se zasnoubili a drželi to v tajnosti, ale teď se k tomu ve svých kruzích otevřeně hlásí,“ prozradil zdroj blízký páru pro The Sun. „Od prvního dne jsou do sebe zbláznění, takže učinění tohoto kroku bylo nevyhnutelné,“ dodal zdroj s tím, že stejně jako si dali poměrně načas se zásnubami, prý nyní nijak nespěchají ani na svatbu a jen si užívají, že v budoucnu svůj vztah zpečetí i oficiálně.

Dvojice, která společně randí už šest let, si před dvěma týdny užívala dovolenou v mexickém Puerto Vallarta. Dakota, jež je dcerou herečky Melanie Griffith a proslavila se filmovou sérií Padesát odstínů, má nyní konečně trochu volno po několikatýdenním maratonu s propagací jejího nového filmu Madame Web od Marvelu.

Zatímco pro Martina by šlo o druhý sňatek, Dakota by se vdávala poprvé. V minulosti byl jejím partnerem například velšský zpěvák Matthew Hitt. Martin pak po rozvodu s Paltrow tvořil pár s herečkou Annabelle Wallis a s oscarovou herečkou Jennifer Lawrence.

Reklama

Další články

Načítám