Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Martiníková je maminkou čtyř dětí. Doma má Albu, Luisu, Editu a Klaudii. Blondýnka je také známá tím, že ve společnosti vždy rozdává úsměvy, a i po čtyřech porodech se pyšní postavou jako proutek, a tak často slýchává obdivné komentáře.

Je to výsledek celodenní služby pro moji rodinu. Od rána do noci, a i v noci kolem nich běhám a takhle to dopadá. Diety opravdu nepotřebuju. Ráno ani nestíhám jíst, doháním to večer. Mám sice ráda saláty, ale nevyhýbám se ani tučnému nebo masu. Jen trochu cvičím, abych se zpevnila,“ řekla Markéta před pár týdny Super.cz.

Umělkyně ale nyní šokovala. Nic zkrátka není růžové tak, jak se zdá. „Takže, maminky, ženy, nemám úplně úchylku fotit se, když brečím, ale Vaše reakce na to, jak to pořád můžu vysmátě a sluníčkově zvládat… Ne, nezvládám to, bortím se, chodím na terapie, mám definovaný syndrom vyhoření a většinu dne se těším, až děti večer usnou. Toto je téma na milion řádků, ale prosím nikdo není superhero, jsme jen mámy, které chtějí dát své rodině nejvíc, co umí. Ať už máme pomoc jakoukoliv, vždy s Láskou. Vyzenovaných fotek je dost. Ukaž pravdu,“ svěřila se Markéta na sociální síti.

Fotkou se slzami v očích tak jasně dala najevo, že nikdo se nemusí bát říct pravdu, jak se doopravdy cítí, a že plakat a zhroutit se není žádná ostuda.

Další články

Načítám