Hlavní obsah
Článek

V celebritami oblíbeném hotelu Eden Roc v Cannes se ve čtvrtek večer pořádal každoroční charitativní večírek amfAR , kde se to hvězdami doslova hemžilo. Nechyběla dokonce ani ikonická Cher, která na prestižní akci dorazila ruku v ruce se svým o téměř čtyři dekády mladším přítelem Alexanderem Edwardsem.

Hudební i herecká legenda si společně s partnerem, s nímž randí s menší přestávkou už téměř dva roky, zapózovala na červeném koberci, kde spolu laškovali jako dva zamilovaní puberťáci. Nechyběly vzájemné pohledy do očí, letmé dotyky, a dokonce ani polibky. Páreček jako by chtěl všem, kdo o jejich vztahu pochybovali, dokázat, jak to mezi nimi jiskří.

Hudební producent, jenž si říká AE, byl jistě později téhož večera náležitě pyšný, jelikož Cher vystoupila jako hlavní hvězda přede všemi prominenty a předvedla vystoupení stejně energické jako zamlada.

Zpěvačka dokonce vystoupila i v téměř totožném modelu, který na sobě měla před pětatřiceti lety ve videoklipu k hitu If I Could Turn Back Time. A ať už si říká, kdo chce, co chce na téma zpěvaččiných úprav zevnějšku, že se jí čas skutečně podařilo vrátit zpátky, není pochyb.

Video z jejího vystoupení sdílel na svém Instagramu švýcarský dražitel, fotograf a sběratel umění Simon de Pury a slova chvály od lidí se jen hrnula: „Tohle je aktuální??? Vypadá tady ÚŽASNĚ!“ nebo „Miluju! Není to o tom, co máš na sobě, ale jak to umíš nosit. Jeď, Cher!!“ či „Tahle žena je jedinečná.“

Zřejmě nejčastěji skloňované slovo bylo ‚amazing‘ a úžasná v tomto případě rozhodně sedí. Její výkon a kondice v téměř osmdesáti letech jsou dechberoucí. Lidé zkrátka nešetřili superlativy a napsali také: „Wow! vypadá úchvatně!!!!!! Wow nebo „Naprosto neskutečná žena“ Všechno kolem ní. Je i brilantní herečka - hlavně její komediální role,“ zmínil další nadšený uživatel sociální sítě zpěvaččin další velký talent.

Další články

Načítám