Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Miláně to během uplynulého víkendu žilo. Slavné italské návrhářské duo Domenico Dolce a Stefano Gabbana totiž slavilo čtyřicet let své věhlasné značky a při té příležitosti byla v Královském paláci v Miláně otevřena unikátní výstava. Na zahajovací party v sobotu večer nechyběla mimo jiné ani americká hudební legenda Cher.

Ta do Milána přicestovala společně s partnerem Alexanderem Edwardsem. S tím se dala poměrně odvážně dohromady před rokem a půl, kdy ještě médii rezonoval jeho divoký rozchod s modelkou Amber Rose, s níž má malého syna. Příčinou odloučení páru přitom mělo být to, že Amber přišla Alexandrovi na mnohačetnou nevěru. Obvinila jej, že měl mít aférku s dvanácti různými lidmi, on obvinění uznal a následoval rozchod. Věkový rozdíl ani tato skutečnost ovšem Cher neodradily od toho, aby to s hudebním producentem zkusila, a jak se zdá, je po jeho boku skutečně šťastná. I na zmiňovanou party v Miláně dorazili ruku v ruce.

U slavných žen je aktuálně v kurzu nacházet si výrazně mladší partnery, ovšem Cher dokázala tento trend povýšit na novou úroveň. Když totiž zpěvačka v květnu 1986 slavila čtyřicetiny, její milý ještě ani nebyl na světě. Narodil se totiž téhož roku v září. Rodačka z Kalifornie byla přitom tou dobou už jednou z největších hudebních hvězd, měla dvě děti, a byla dokonce už dvakrát rozvedená.

Nevyšlo jí jak manželství se Sonnym Bonem, s nímž tvořila legendární hudební duo Sonny & Cher, tak ani s dalším americkým zpěvákem Greggem Allmanem. Ten ovšem svou bývalou ženu v počtu nevydařených manželství během svého života trumfnul na celé čáře. Rozvedený byl celkem šestkrát. Cher si dost možná vzala ze svého exmanžela příklad, jelikož jeho poslední ženou byla Shannon Williams, která byla rovněž o celých 40 let mladší než on. Navzdory divokému životu rockera se ovšem Gregg nechal slyšet, že právě jeho sedmá žena byla jedinou opravdovou láskou jeho života. Shannon si Gregg vzal v tichosti v únoru 2017 po pěti letech vztahu. O tři měsíce později zemřel, bojoval s rakovinou jater.

Související témata:
Alexander Edwards

Další články

Načítám