Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z psychiatrie, kde měl zahájit léčbu bipolární poruchy, odešel na revers a jedenáct dní po aféře, která proběhla na křtu desky Michala Davida (63), se moderátor Roman Ondráček opět objevil na veřejnosti. Svůj názor, že on je ve všem nevinně, nezměnil.

Když jsme se ho zeptali, kdo byl tak odvážný, eventuálně potřeboval mediální pozornost, že ho pozval na křest nového videoklipu dívčí kapely Red Zone, jeho reakce jsme se trochu lekli. „Chcete taky chytit dvě pěstí jako Marcela Davidová?!“ reagoval Ondráček. „Myslíte, že jsem ji uhodil? Aby to bylo fér, Marcela mi dala dvě pěstí,“ uvedl na pravou míru s použitím slov, která jsme v našem videu stejně jako na jiných místech museli vypípat. Kdyby vás překvapilo, že u rozhovoru jedl, rozhodl se sám, že si dá řízky z rautu, který byl součástí mikulášského večera v klubu La Fuente.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Roman Ondráček 20. listopadu, když ho ze křtu desky Michala Davida vyváděla ochranka.

Ondráček podle svých slov přišel podpořit mladou dívčí kapelu Red Zone, s níž se už dlouho zná a u jejíchž začátků byl. (Ne)podporu mladé tvorby v rádiích, zejména ve veřejnoprávním Českém rozhlase, a také od většinové společnosti zkritizoval dost nevybíravými slovy.

Vrátili jsme se také k jednomu z následků incidentu na křtu desky Michala Davida, na které mají Ondráček s hitmakerem společný duet Rakeťák. Moderátor chce, aby byla deska stažena z distribuce. „To se stáhne. A ta písnička se sundala už všude online. Byla a bude naše, Rakeťák je náš singl. Když Michal udělal desku Funky 1, řekl jsem mu, že bychom mohli udělat na Funky 2 spolu Rakeťáka. A platil jsem to já, multimilionář, feťák a ožrala. Já, agresivní č ***k,“ uvedl ve svém emotivním projevu.

Bude je to stát dva miliony. Měla by to zaplatit Marcela, ona udělala tu brzdu,“ spočítal náklady, na které by měla podle něj vyjít nová výroba a distribuce desky bez Michalova a jeho duetu. Jakou částku on sám za nahrávku utratil, ovšem neprozradil. „Já vám na ty částky s**u, nebudu říkat, za kolik točíme,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám