Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před dvěma lety ohlásila Sami Sheen s velkou slávou svůj vstup na známou platformu s placeným obsahem, projevil proti dceřině kroku Charlie Sheen (58) značnou vlnu nevole. To mu ovšem nebylo nic platné a Sami se jako čerstvě osmnáctiletá vrhla na podnikání po svém. Krátce na to ji následovala i její matka Denise Richards. Charlie zřejmě už tehdy tušil, co časem přijde…

Herec z legendárního seriálu Dva a půl chlapa byl ve čtvrtek viděn v černé mikině a kšiltovce v ulicích Malibu, kde se sešel s kamarádem. Zda potřeboval zajít na pivo a probrat nejnovější dění okolo jeho dcery není jasné, setkání s kamarádem mu ale očividně přišlo vhod a herec vykouzlil na tváři spokojený úsměv.

Nyní dvacetiletá Sami, která si nedávno nechala radikálně zvětšit poprsí, totiž rozjela kariéru na platformě pro platící fanoušky ve velkém a po nedávném rozchodu s Valzarem Lievem se rozhodla přitvrdit. Našla si dokonce už i nového partnera, jímž není nikdo jiný než Aiden David, který je populární jak na stejné platformě, tak i na Tik Toku. K první párové spolupráci a pikantnějšímu obsahu tak zbýval jen krůček.

A Sami tento týden skutečně na svém účtu zveřejnila explicitní obsah, který nabídla svým fanouškům za 75 dolarů. Sami je na něm podle Daily Mailu kompletně nahá ve sprše v kompromitující poloze simulující sex a Aiden je tam podle očekávání s ní. Už předtím údajně nabízela za 45 dolarů pohled na to, jak si sama olizuje bradavky.

Podle posledních informací ovšem došlo k zásadnímu zvratu v přístupu jejího otce k tomu, co Sami dělá… Sheen prý dokonce po rozhovoru s Denise a objasnění několika zásadních okolností změnil názor a Sami od něj dostala požehnání, aby se sama rozhodla, co bude se svými fanoušky sdílet…

Reklama

Další články

Načítám