Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory naléhání svých slavných rodičů, aby tak nečinila, Sami Sheen před třemi měsíci podstoupila operaci poprsí, která ji údajně vyšla bezmála na jen těžko uvěřitelných deset tisíc dolarů. Přestože devatenáctiletá dcera bývalých hereckých manželů Charlieho Sheena a Denise Richards působí převážně na platformách s placeným obsahem, tentokrát se o několik snímků v bikinách podělila i se svými fanoušky na Instagramu.

Sami, která již začátkem března oslaví dvacetiny, si užívá dovolenou na havajském ostrově Kauai, odkud sdílela snímky v bílých bikinách. Větší poprsí přitom není jedinou zásadní změnou její image. Teenagerka, která byla známá i pro své světle blond vlasy, si kštici v prosinci obarvila, a jak se zdá, jako brunetce se jí daří na sítích také skvěle.

„Můj nový nejoblíbenější ostrov,“ připsala k fotkám Sami, která se rovněž netají tím, že by ráda podstoupila další zvětšení poprsí.

„Utratit skoro deset tisíc dolarů za nová prsa jen proto, abyste chtěli ještě větší. Vymluvte mi to někdo,“ napsala nedávno Sheen na TikTok, s níž tráví v tropickém ráji dovolenou i její přítel Valzar Liev, se kterým randí již čtrnáct měsíců.

Reklama

Další články

Načítám