Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) byla svého času na vrcholu v oblasti popové hudby, v poslední době je ale v kurzu, stejně jako třeba Britney Spears, hlavně kvůli svému vzhledu a tomu, co zveřejňuje na sociální síti. Její nejnovější fotky vyvolaly u lidí prudké reakce ohledně kosmetických úprav.

Poslední album vyšlo Jessice Simpson v roce 2010 a bylo vánoční. Běžnou desku vydala už v roce 2008, od té doby výrazným hudebním počinem neoslnila. Stihla ale založit firmu, která nabízí oblečení, doplňky, parfémy i zavazadla, porodit tři děti, potýkat se s problémy s alkoholem a také po posledním porodu shodit téměř padesát kilo. Na letošní rok plánuje vydání nového alba, do té doby se o ní ale bude mluvit nejspíš hlavně v souvislosti s jejím vzhledem. Zpěvačka neskrývá, že v minulosti se ve svém těle necítila dobře, v současné době je sama se sebou spokojená. To dokázala i na nových snímcích.

Na těch pózuje v černém body s opravdu velkým výstřihem a ve stylu push-up a důraz dává hlavně na svůj výraz, kdy odhaluje své plné rty. Na dalších snímcích pak předvádí i své velmi dlouhé nehty a na jedné fotce je zvěčněna i se svou jedenáctiletou dcerou Maxwell Drew a slavnou sestrou Ashlee. Fotografie, na kterých je sama, ale mezi lidmi vyvolaly místo obdivu spíše zděšení.

„PŘESTAŇTE si zahrávat s obličejem! Jste PŘIROZENÁ kráska!“ radí Jessice jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Kosmetičtí chirurgové, co to s ní je? Je to, jak teď vypadá, snad paralýza po mrtvici?“ zamýšlí se další. „Její spodní ret asi brzy dopadne na podlahu. Je tak moc přeplněný a začíná klesat,“ přidává se jiný. „Proč jí její dcera neřekne, aby přestala s těmi rty?“ Nebo: „Vypadá jako špatně vyrobená plastová figurína.“ Či: „Své kdysi krásné já proměnila v karikaturu.“ To jsou další negativní ohlasy na nynější vzhled zpěvačky. Zdá se, že samotná Jessica je ovšem se svou vizáží spokojená, a tak se nedá očekávat, že by v nejbližší budoucnosti v nějakém směru ubrala.

Reklama

Další články

Načítám