Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na Jessicu Simpson (43) by dnes asi málokdo řekl, že si prošla temným obdobím, které zaháněla lahvemi alkoholu. Jessice se naštěstí podařilo najít cestu ven a je za to nesmírně vděčná. Zpěvačka se nyní po dvou letech opět vrátila k poselství svým fanouškům, když se s nimi podělila o svůj snímek z doby, kdy holdovala pití.

Americká popová princezna, která byla svého času konkurentkou Britney Spears a Christiny Aguilery, zveřejnila přesně šest let starý snímek, na němž sedí v teplákové soupravě na kraji postele uprostřed temné místnosti. Je na ní podle svých slov k nepoznání.

Stejnou fotografii přitom zpěvačka zveřejnila před dvěma lety, kdy popsala své pocity: „Kolem slova alkoholismus nebo nálepky alkoholika je tolik stigmatu. To, co bylo opravdu potřeba v mém životě udělat, bylo přijmout selhání, bolest, zlomenost a sabotování sebe samé. O pití nešlo. Šlo o mě. Nemilovala jsem sama sebe. Nerespektovala svou vlastní sílu,“ napsala Jessica, která se na toto téma rovněž otevřela ve své knize Open Book.

Zpěvačka a příležitostná herečka, která mnohým utkvěla v komedii Mistři hazardu, rovněž v posledních letech prošla obrovskou hubnoucí transformací, která i podle mnoha jejích přátel přesáhla zdravou mez. To ovšem Jess odmítá a veškerá osočení z užívání v Hollywoodu tolik rozšířeného léku pro diabetiky Ozempic odmítla. Před tímto lékem a jeho vedlejšími účinky nedávno veřejně varovala například Sharon Osbourne, která po něm shodila daleko víc, než prý původně chtěla.

Reklama

Další články

Načítám