Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Radka Fišarová, které se přezdívá česká Edith Piaf, je sice bez partnera, muže svého života ale dávno má. Řeč o jejím synovi Oskarovi, se kterým má skvělý vztah. Ten letos v září nastoupila na druhý stupeň základní školy.

Už je mu 11, rychle to uteklo a teď už jen polovina času do toho, než začneme hledat střední školu. Je to velká změna, je to totální přestřižení pupeční šnůry. Už je to puberťák,“ smála se Radka během rozhovoru se Super.cz.

Jak sama říká, má posledních pár týdnů, kdy má nad svým synem navrch, protože je ještě stále o něco vyšší. „Ale od Vánoc už nemám šanci, to už bude konečná. Ještě si užívám ty poslední centimetry, kdy se na něj můžu trochu dívat svrchu. Nohu mám 35 a Oskar 40," směje se Radka.

V synovi už teď vidí předpoklady ke kumštu. "Má velmi rád klavír a rád vaří, chodí i na kurzy vaření. Jinak je to kašpárek, takže toho komedianta v sobě má. Ale doufám, že se v něm probudí touha po nějakém civilním zaměstnání,“ dodala Fišarová, která má aktuálně také plné ruce práce s přípravami svého vánočního CD.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám