Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Radka Fišarová, které se přezdívá česká Edith Piaf, má diář nabitý k prasknutí. Je maminkou jedenáctiletého syna Oskara, hraje v divadlech a do toho stihla i studovat. Vybrala si andragogiku (pedagogickou vědu o výchově a vzdělávání dospělých, pozn. redakce).

Nyní se usměvavá umělkyně pochlubila červeným diplomem, který dostala na promoci jen pár hodin před naším rozhovorem.

Jsem moc ráda, že jsem dostala krásné červené desky. Opravdu jsem asi šprtka. Pomohli mi v tom ale i moji úžasní spolužáci, protože když jsem třeba chtěla nějakou známku nechat být a říkala jsem si, že tam ta trojka klidně může zůstat, tak mě hecli, abych to vylepšila. Takže to není jen moje zásluha,“ smála se zpěvačka během rozhovoru pro Super.cz.

Obor si Radka zvolila, protože je už několik let mentorkou hudebního projektu, který spolupracuje se základními uměleckými školami.

„Studovat jsem začala v covidu, jinak bych neměla odvahu, že by na to nebyl čas. První půlrok byl docela fajn a pak se to rozjelo a začalo to být docela náročné. S mojí kapelou jsme dotáčeli česko-francouzské CD a můj syn Oskárek potřeboval maminku, která funguje. Když jsem dopisovala závěrečnou práci, syn říkal, že je skvělé, že už nebudu studovat. Byl ale jinak úžasný pomocník a velká podpora, takže i jemu ty červené desky patří,“ dodala zpěvačka, která aktuálně září v několika muzikálech a pro fanoušky připravuje vánoční desku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám