Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Mašlíková (41) to udělala zase. Modelka a moderátorka sdílela svou fotografii, se kterou by mohla z fleku soutěžit o největší sex-appeal.

„Nevěř na věk, věř v energii a nikdy nedovol věku diktovat, co můžeš a nemůžeš dělat,“ napsala ke snímku od Anety Kupcové, která Hanku zachytila v černém krajkovém prádle, ve kterém vyniká i její skvostné a osvalené tělo, které si udržuje pravidelným cvičením.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevila spousta lichotek. „V takovém ohozu bych od tebe koupil i boudu pro psa,“ uvedl jeden z fanoušků. „Hani, vy jste neskutečné dělo,“ podotkla sledující. „Hani, padá mi brada a ani nevím kam,“ napsala fanynka.

I tohle dílo patří mezi fotografie, které měly původně patřit do pracovního portfolia. Avšak holky se na place nakonec trošku rozjely a takhle to dopadlo.

„Fotky měly být původně focené pro pracovní účely na můj web realitní makléřky, ale jsou tak sexy, že se jimi jako realitní makléřka nemohu prezentovat. S holkami jsme se zkrátka moc rozšouply, takže mě čeká další focení, ale tentokrát se musíme uhlídat,“ svěřila se Hanka s úsměvem Super.cz před časem.

Reklama

Další články

Načítám