Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sisa Sklovska (58) už má po operaci obou rukou, na nichž jí prsty křivila nemoc s názvem Dupuytrenova kontraktura. Konečně už může nosit i prsteny, čehož využila při přípravách na Česko Slovenský ples, kam vyrazila s manželem, miliardářem Jurajem Lelkesem.

„Patřím mezi ženy, kterým se říká straky, odjakživa se mi líbily kameny a flitry,“ vysvětlovala, proč použila mezi doplňky tolik bižuterie. „Šaty se také třpytí a jsou vlastně valentýnský dárek od manžela. Vybral je v jednom obchodě a já si je jenom musela vyzkoušet. Seděly mi jako ulité,“ pochvalovala si manželův vkus zpěvačka.

„Znám ji tak dobře, že s tím nemám problém. I šperky, které půjdou nejlépe k šatům, jsme spolu den před plesem vybírali,“ prozradil Juraj, že je vlastně i manželčiným stylistou. „Radíme si navzájem a jsem ráda, že ho to na rozdíl od mnoha mužů zajímá,“ doplnila ho Sisa.

Zpěvačka je ráda, že už má po operacích, a doufá, že prsty, které se kvůli nemoci měnily v čarodějnické pařáty, jsou zase krásně rovné. „Doufám, že už to vydrží, musí,“ přeje si Sisa, která ale dobře ví, že hrozí recidivy a další operace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám