Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Cameron Diaz (51) a její manžel Benji Madden se pochlubili radostnou novinkou. Na světě přivítali svého druhého potomka.

„Jsme požehnaní a nadšení, že můžeme oznámit narození našeho syna, Cardinala Maddena. Je úžasný a všichni jsme tak šťastní, že je tady! Pro bezpečnost a soukromí dětí nebudeme zveřejňovat žádné fotky, ale je opravdu roztomilý,“ oznámili manželé ve společném příspěvku na Instagramu.

Diaz se tak v jednapadesáti letech stala podruhé maminkou, druhého potomka pravděpodobně přivedla na svět náhradní matka. S kytaristou kapely Good Charlotte má ještě dceru Raddix, která přišla na svět v roce 2019. Diaz a Madden se vzali před devíti lety. A herečka, jež se proslavila filmem Něco na té Mary je, nelituje.

„Manželství bylo nejlepší věcí, kterou jsem jako čtyřicátnice udělala, dalo mi v životě mnoho nového,“ řekla časopisu Harper’s Bazaar. Manželství jim klape i přesto, že mají s Benjim každý svou vlastní ložnici.

„Pro mě to je doslova tak, že já mám svůj dům, ty máš svůj. Rodinný dům máme uprostřed. Já půjdu spát do svého pokoje, ty půjdeš do svého. Jsem v pohodě,“ prohlásila herečka v podcastu „Lipstick on the Rim“ s tím, že uprostřed mají ještě ložnici, kterou využívají pro společné chvilky, takže jejich intimní život rozhodně netrpí.

Reklama

Další články

Načítám