Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantický snímek Prázdniny s hvězdným obsazením se stal prakticky vánoční klasikou. A i 17 let od jeho uvedení unikají pikanterie z natáčení, které diváky dokážou překvapit.

Pokud vám při sledování neuniklo, že to mezi postavami Cameron Diaz a Juda Lawa opravdu hodně jiskřilo, nejste vedle. Vzájemná chemie byla opravdu patrná, a to hlavně proto, že si herci údajně byli sympatičtí i mimo kameru.

Oba byli čerstvě single. Cameron po rozchodu s Justinem Timberlakem a Lawovi se zrovna rozpadlo manželství se Siennou Miller, kterou podvedl s chůvou.

Cameron a Jude se prý vzájemně přitahovali a podle zdrojů z jejich okolí mělo přátelství přerůst v románek. Law za herečkou dokonce přiletěl do Ameriky. Počáteční nadšení jim ale dlouho nevydrželo.

Oba prý měli problém se vázat. Vzhledem k předchozím zkušenostem nechtěli nic uspěchat, a tak románek brzy vyšuměl.

O několik let později, když herečka točila v Londýně, ho měli sice obnovit, ale nešlo prý o nic vážného. Jen si tak užívali. Ještě v roce 2012 je sice viděli, jak se líbají v Chateau Marmont a poté, jak se ubytovávají v hotelu v Los Angeles, ale ani z toho nakonec nic nebylo, jakkoliv by si to filmoví fanoušci přáli.

Jak je známo, Cameron se v roce 2015 provdala za Benjiho Maddena, s nímž má dnes dceru. A Jude si v roce 2019 vzal psycholožku Phillipu Cohen, s níž má dvě děti. Celkem je herec pětinásobným otcem.

Reklama

Další články

Načítám