Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý fotbalista Martin Fenin má za sebou protialkoholní léčbu. O informaci se sportovec podělil se svými fanoušky v den, kdy po třech měsících opustil léčebnu. Na jedné z posledních akcí ve společnosti se objevil loni na konci listopadu, to se na křtu knihy potácel a nemohl ani mluvit.

Jako jednoho z kmotrů své knihy Perly v botě si ho na slavnostní událost pozval kamarád Jakub Kohák. Fenin se do knihkupectví ale nedostavil v nejlepším stavu. Měl problémy s chůzí, neustále se potácel. Z ruky nepustil lahvové pivo a problém měl také s artikulací.

Své problémy s alkoholem se bývalý sportovec rozhodl radikálně vyřešit. „28. března 2024, pro někoho obyčejné datum, pro mě osobně začátek nové životní kapitoly. Po 3 měsících odcházím z protialkoholní léčebny v Červeném Dvoře, která pro mě byla od začátku roku přechodným domovem,“ odtajnil Martin Fenin na sociální síti, s tím, že léčit se rozhodl nejen kvůli sobě, ale také kvůli dceři.

„Beru to jako svůj osobní Survivor, který mi pomohl si vyčistit hlavu a utřídit priority. Moje dcera je pro mě nejdůležitější člověk na světě a chci jí být lepším vzorem, než jsem byl doteď. Vím, že to nejtěžší je teprve přede mnou, ale jsem odhodlaný jít správným směrem! Závěrem bych rád poděkoval svým kamarádům, Milanovi Barošovi a Tomáši Ujfalušimu, kteří mi pomohli pochopit, že vyhledat odbornou pomoc nemusí být ostuda, a celou dobu při mně stáli!“ svěřil se bývalý sportovec, kterého fanoušci zasypali velkou vlnou podpory.

„Dobře, Feňa. Klobouček! To rozhodnutí chtělo velký koule a ty si ukázal, že je máš!“ napsal jeden z nich. „Kamaráde, velký respekt si zasloužíš a určitě vše zvládneš,“ stojí v další zprávě, kterou sportovec dostal. „To je skvělá práce, Féňa, ať se ti daří! A malá dělá radost,“ připsal jeden z Feninových podporovatelů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám