Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Fenin má za sebou velmi prapodivný výstup na veřejnosti. Jakub Kohák (49) si bývalého fotbalistu pozval na křest knihy, ten ale místy vypadal, že téměř ani neví, o čem je řeč.

Minulost kdysi úspěšného fotbalisty je velmi barvitá. Během angažmá v Chotěbuzi vypadl z okna z pětimetrové výšky, což ho téměř stálo život. A na začátku listopadu si podle Blesku měli postěžovat sousedé exfotbalisty v pražských Stodůlkách na to, že měl v bytě dělat divokou párty s velkým množstvím alkoholu, přespávat ve svém autě ve společných garážích, a dokonce na místě zanechávat zvratky a fekálie. Zatím není přesně známo, kde se v současné době nachází jeho manželka Beata a dcerka Mia. A teď se Fenin předvedl na křtu, který probíhal v Luxoru ve všední den v odpoledních hodinách.

Jako jednoho z kmotrů své knihy Perly v botě si ho pozval kamarád Jakub Kohák, se kterým Fenin v minulosti plánoval napsat svou autobiografii. „Zažil jsem toho hodně, byl jsem jak nahoře, tak dole. A píšu o tom knížku. Jmenuje se Na rovinu a bude tam vyvráceno hodně věcí, co se o mně říkalo, ale budou tam i mnohem horší věci, co jsem kdy udělal a nikdo o nich neví,“ řekl Super.cz v roce 2021. A teď předvedl, že zřejmě i nyní žije hodně intenzivním životem.

Během křtu Fenin špatně artikuloval, bylo vidět, že občas jako by měl problém pochopit, o čem s ním Jakub Kohák mluví. Ten mu musel chvílemi při mluvení přidržovat mikrofon. Svému kamarádovi se snažil s úsměvem na rtech pomáhat, seč mohl, i na něm ale během křtu byla vidět nervozita z nastalé situace. „Jsem rád, že tady Martin je…a to, že někdo někdy maličko pije, neznamená, že je špatný člověk,“ řekl. Když Martin Fenin seděl na židli v publiku, snažil se bavit s ostatními hosty křtu a nakonec usnul. Jeho celkové vzezření nasvědčovalo tomu, že byl hodně, možná i společensky, unaven.

Reklama

Další články

Načítám