Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská kráska Elisabetta Canalis (45) se zapsala do povědomí všech fanoušků herce George Clooneyho (63) především jako jedna z jeho přítelkyň. Přestože její herecká kariéra rozhodně není nijak závratná, právě díky spojitosti s hollywoodským idolem si na ni možná pamatujete také. Rodačka ze Sardinie si momentálně užívá dovolenou s přáteli na Floridě, svého výběru bikin ale možná během řádění v oceánu trochu litovala.

Pětačtyřicetiletá brunetka, která si udržuje stále stejně perfektní křivky jako před patnácti lety s Clooneym, si na pláž vzala oranžové bikiny, které však byly daleko vhodnější na opalování než do moře. Jejich materiál jako by si totiž při styku s vodou začal dělat, co chtěl. Herečka jaksi nevěděla, co si hlídat dřív, zda vršek, nebo spodek.

V kombinaci s jejím zvětšeným hrudníkem a skutečností, že velikost bikin si pořizuje zřejmě stále stejnou jako kdysi, se nemohl na Miami Beach odehrát jiný scénář než ten, který vidíte na fotografiích. Jisté je, že pánové na pláži měli o zábavu postaráno a zřejmě ani Elisabetta se svým nepraktickým výběrem bikin nikterak netrápila, rozhodně se totiž nemá za co stydět.

Canalis si po rozchodu s Clooney v roce 2011 zkusila pár vztahů, než zakotvila u proslulého a o jedenáct let staršího chirurga Briana Perriho, jehož si i v roce 2014 vzala za muže. Mají spolu i téměř devítiletou dceru Skyler Evu. Loni v březnu se ovšem dvojice rozešla.

Reklama

Další články

Načítám